Koolrabi in folie
Informatie
Hoofdingrediënt:
Koolrabi-BIO
Personen:
4
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
60+ minuten
Groenten:
Koolrabi
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer
Knolletjes schillen en aan de bovenkant kruiselings insnijden hierop
zout en peper strooien.
In de snede de laurierblaadjes stoppen en elk knolletje bedekken met 2
plakjes spek.
Elke koolrabi verpakken in de aluminiumfolie (met de glimmende kant
naar binnen)
In ca. 1,5 uur gaar laten worden
in de oven op 225 graden. Met een mes of vork controleren of de groente zacht
is.
! Serveer er een lepel crème
fraîche bij. Smaakt heerlijk bij gegrild vlees.
Ingrediënten:
- 8 kleine koolrabi's van ca. 150 gram
- 8 blaadjes laurier
- 16 plakjes ontbijtspek
- 250 gram crème fraîche
- zout/peper
« Terug naar: Recepten