Informatie

Hoofdingrediënt:
koolrabi-BIO
Personen:
3 a 4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Koolrabi
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Zomer, Herfst


2 Koolrabi
200 g Rucola
1 schoteltje ijswater
½ citroen


Dressing
20 ml Olijfolie
50 ml Raapolie
1 TL mosterd
Zout/Peper
20 ml melk

Bereiding.
De Koolrabi schillen met een dunschiller en dan in huiddunne schijfjes schillen
Hierna de schijfjes in het ijswater met de geperste citroen leggen, zodat ze knapperig blijven

Dressing
Voor de Dressing de ingrediënten met de garde kloppen vervolgens met zout en peper op smaak brengen. De rucola wassen en met de koolrabi mengen en dan de dressing erover verdelen 



« Terug naar: Recepten