Krokante schorseneren
Informatie
Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil de schorseneren (vergeet de handschoenen
niet), snij ze in gelijke stukken en kook ze in melk in ca. 10 minuten
beetgaar. Laat de schorseneren goed uitlekken op keukenpapier. Maak van de mosterd,
water zout en peper een glad papje. Rol de stukjes schorseneren door het
mosterdpapje, vervolgens door de bloem en als laatste door het paneermeel. Bak
de schorseneren krokant in de olie.
Ingrediënten:
600 g schorseneren
3 el mosterd
2 el water
bloem
paneermeel
5 el olie
peper en zout
Tip: lekker met een hamburger
« Terug naar: Recepten