Kropsla stampot
Informatie
Hoofdingrediënt:
Kropsla-GB
Personen:
4 personen
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Kropsla
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst
Bereidingswijze:
Kook de aardappels tot ze gaar zijn en giet ze af. Pers 1 sinaasappel uit en snijd van de andere sinaasappel partjes. Pureer de aardappels en roer er de crème fraîche en het sinaasappel sap onder. Snijd de sla in fijne repen en roer deze met de geitenkaas en de sinaasappelpartjes voorzichtig door de puree. Breng de stamppot op smaak met zout en peper. Verwarm het geheel goed door.Ingrediënten voor 4 personen:
1 kg aardappelen
1 rode ui
125 g crème fraîche
125 g geitenkaas
1 kropsla
2 sinaasappels
zout / peper
Tip: serveer de stamppot met een schnitzel
« Terug naar: Recepten