Kropsla stamppot
Kropsla stamppot

Informatie

Hoofdingrediënt:
Kropsla-GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Kropsla
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Kook de aardappels tot ze gaar zijn en giet ze af. Pers 1 sinaasappel uit en van de andere sinaasappel snijd je partjes.  Pureer de aardappels  en roer er de crème fraîche en het sinaasappel sap onder. Snijd de sla in fijne repen en roer deze met de geitenkaas en de sinaasappelpartjes voorzichtig door de puree breng op smaak met zout en peper. Verwarm het geheel goed door.

Ingrediënten voor 4 personen:
1 kg  aardappelen
1 rode ui
125 gr crème fraîche
125 gr geitenkaas
1 kropsla
2 sinaasappels
zout/peper

Tip: Serveer de stamppot met een schnitzel


« Terug naar: Recepten