Nasi goreng paksoi
Nasi goreng paksoi

Informatie

Hoofdingrediënt:
Paksoi-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Bijgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Herfst, Winter

bereidingswijze:

Kook de rijst en laat deze afkoelen. Maak de kip filets schoon en snijd deze in blokjes . Was de tauge en laat deze goed uitlekken . Maak de ui schoon en snipper deze fijn . Maak de paprika schoon en snij deze in blokjes . Maak depaksoi schoon en snijd deze in reepjes . Verhit de olie in de wok . Fruit de ui en knoflook aan in de wok tot deze begint te kleuren . Voeg de kip toe als de uien en knoflook licht begint te kleuren . Voeg de paprika toe en bak deze aan tot deze beetgaar is . Voeg de paksoi toe en schep het geheel goed door en laat het slinken . Voeg het zout toe . Schep er tot slot de tauge en de ketjap door . Serveer met sambal en rijst.  

Ingredienten

1 krop paksoi 

300 gr.rijst

400 gr. kipfilet

100 gram tauge

3 el.olie

1 ui

2 tn.knoflook

2el.ketjap

0,5 rode paprika

0,5 tl zout



« Terug naar: Recepten