Informatie
bereidingswijze:
Kook de rijst en laat deze afkoelen. Maak de kip filets schoon en snijd deze in blokjes . Was de tauge en laat deze goed uitlekken . Maak de ui schoon en snipper deze fijn . Maak de paprika schoon en snij deze in blokjes . Maak depaksoi schoon en snijd deze in reepjes . Verhit de olie in de wok . Fruit de ui en knoflook aan in de wok tot deze begint te kleuren . Voeg de kip toe als de uien en knoflook licht begint te kleuren . Voeg de paprika toe en bak deze aan tot deze beetgaar is . Voeg de paksoi toe en schep het geheel goed door en laat het slinken . Voeg het zout toe . Schep er tot slot de tauge en de ketjap door . Serveer met sambal en rijst.
Ingredienten
1 krop paksoi
300 gr.rijst
400 gr. kipfilet
100 gram tauge
3 el.olie
1 ui
2 tn.knoflook
2el.ketjap
0,5 rode paprika
0,5 tl zout
« Terug naar: Recepten