Informatie
Hoofdingrediënt:
Eieren - BIO
Veldsla-BIO
Wortelen-BIO
Personen:
4
Categorie:
Lunch, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Veldsla
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente
8 middelgrote eieren
250 g ricotta
2 el milde olijfolie
40 g veldsla
3 tastytom-trostomaten
75 g peen julienne
- Klop de eieren los met ⅖ ricotta, peper en eventueel zout. Verdeel de helft van de olie over de 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in elke pan en bak 2 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer om en bak nog 1 min. Neem de omeletten uit de pan en leg op een bord. Bak zo nog 2 omeletten.
- Snijd de veldsla grof en de tomaten in stukjes.
- Besmeer de omeletten met de rest van de ricotta en beleg met de veldsla, tomaat en peen julienne. Breng op smaak met peper Rol de omeletten strak op en halveer.
« Terug naar: Recepten