Ovenschotel knolselderij en appel
Ovenschotel knolselderij en appel

Informatie

Hoofdingrediënt:
Knolselderij-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Schil de knolselderij en de aardappelen, snijd deze in stukjes en kook deze gaar in een klein beetje water. Bak ondertussen de gesneden uien met het gehakt en kruid dit naar smaak. Schil de appels en snijd deze in schijfjes. Vet een ovenschaal in en leg het gehakt-ui mengsel op de bodem. Bedek deze laag met schijfjes appel. Giet ondertussen de aardappel en knolselderijstukjes af, pureer en meng deze en voeg peper en zout toe. Schep de puree op de appelschijfjes. Verkruimel hierover het beschuit en zet de schotel ongeveer een half uur in een voorverwarmde oven op 200 graden.  

Ingrediënten voor 4 personen:
1 knolselderij
800 g aardappelen
4 uien
2 grote appels
peper en zout
400 g gehakt
2 beschuiten



« Terug naar: Recepten