Paddestoelenrisotto
Informatie
Hoofdingrediënt:
Paddenstoelenmix - GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Snij de ui in kleine stukjes en fruit deze samen
met de gehakte knoflook aan. Voeg de rijst toe en schenk beetje bij beetje
de bouillon erbij. Blijf ca 15 minuten goed roeren. Voeg de schoongemaakte
en in stukken gesneden paddenstoelen samen met de kruiden toe. Strooi de
Parmezaanse kaas erover als de risotto gaar is.
Ingrediënten:
300 g risotto rijst
500 g paddenstoelen
2 uien
2 tn knoflook
600 ml bouillon (groente of paddenstoelen)
2 tl tijm
75 g Parmezaanse kaas
peper en zout
« Terug naar: Recepten