Pasta met romeinse sla
Informatie
Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Romeinse sla
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer
Ingrediënten:
2 kroppen romeinse sla
250 gr spaghetti
120 ml room
3 el gehakte tuinkruiden (dille/bieslook/peterselie)
2 el olijfolie
250 gr gerookte zalmsnippers
Zout/ peper
Bereidingswijze:
De sla wassen en grof snijden. Wok de reepjes sla in de olie voor ca 3 minuten. Blus deze af met de room en laten inkoken tot de gewenste saus dikte. Op smaak brengen met de tuinkruiden, zout en peper. Roer voor het serveren de zalmsnippers erdoor. Serveer met de spaghetti, voor bereiding zie verpakking.
« Terug naar: Recepten