Pastinaakpuree met tijm
Informatie
Hoofdingrediënt:
Pastinaak-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Winter
Bereidingswijze:
Schil de pastinaak en snijd deze in stukken van 2 cm. Schil de aardappelen en snijd deze in gelijke stukken. Kook de aardappel met de pastinaak 20 min. in water met zout. Haal de tijmblaadjes van de takjes. Giet de pastinaak en aardappel af. Voeg de tijm en de geraspte kaas toe en stamp het geheel met een pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Besprenkel met 1 el olijfolie.
Ingrediënten voor 4 pers:
600 g pastinaak
300 g aardappelen
10 takjes tijm
75 g geraspte kaas
1 el olijfolie
600 g pastinaak
300 g aardappelen
10 takjes tijm
75 g geraspte kaas
1 el olijfolie
Tip: lekker bij gebakken witvis en sperziebonen
« Terug naar: Recepten