Informatie
Bereidingswijze: Soep Was de bospeen en verspreid over een ovenplaat. Rooster de peen circa 20 minuten totdat ze beginnen te kleuren. Zet een grote pan op het vuur en verhit een laagje olie. Bak de ui, pastinaak en knolselderij circa 10 minuten en roer af en toe door. Haal de bospeen uit de oven en snij ze voorzichtig in stukjes (makkelijker met fijnmalen). Voeg de bospeen toe aan de pan. Blus het geheel af met de chardonnay. Roer 2 minuten door en
voeg vervolgens het bouillon toe. Laat het geheel 30 minuten koken. Maal de
soep tot een gladde massa met de staafmixer of een keukenmachine. Meng de
mosterd door de soep. Voeg de room toe aan de soep en meng goed door. Breng
de soep op klaar met peper en zout. Ingrediënten Soep Kaaskrokantje
Oudekaas geraspt |
« Terug naar: Recepten