Informatie

Hoofdingrediënt:
Peultjes-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk
Seizoen:
Zomer

Snel en lekker zijn de kernwoorden van dit recept. In feite is dit een roerbak gerecht die eindigt met een westerse twist.

Ingrediënten:

150 gr. peultjes (gedopt)
150 gr. wortel (in plakjes)
50 gr. roomboter
Rasp van een citroen
peper en zout
scheutje olie

Bereidingswijze:

Verhit de olie op hoog vuur in een wokpan. Doe de peultjes en wortelschijfjes in de wok en blijf goed omscheppen. Bak 2 min. Zet het vuur laag en voeg de boter toe. Laat de boter niet bruin worden. Als het gesmolten is, voeg de citroenrasp toe en breng op smaak met peper en zout. Et viola.


« Terug naar: Recepten