Informatie
Bereidingswijze:
Fruit de uienblokjes en de gehakte knoflook aan in de boter en voeg de pompoenblokjes toe (schil de pompoen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes). Doe er ook de tijm en oregano bij. Voeg de bouillon toe en laat het ca. 25 minuten stoven totdat de pompoen zacht is. Pureer de saus met een staafmixer (de saus hoeft niet helemaal glad te zijn). Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking en bak het vlees in de olie. Roer het vlees en de pasta door de saus.
Ingrediënten voor 4 pers:
1 pompoen
30 g boter
2 uien
3 tn knoflook
2 tl tijm
2 tl oregano
250 ml bouillon
1 el olie
500 g tagliatelle
500 g varkenspoulet
zout / peper
Tip: strooi er nog wat gebruineerde pijnboompitten en olijfolie overheen
« Terug naar: Recepten