Rode bietenpuree
Informatie
Hoofdingrediënt:
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Rode biet
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Kook de aardappelen en rode bieten en maak hiervan puree met boter en zout/peper. Snij de appels door en hol ze uit. Vul de appels met de puree en verkruimel hierover de geitenkaas en bestrooi het geheel met de gehakte walnoten. Schenk de honing erover heen en het sap van de sinaasappel.
Zet de appels in een ovenschaal of op een bakblik met bakpapier en zet ze ca 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Tip: Lekker als lunch of voorgerecht met wat brood
Ingrediënten voor 4 pers:
400 gr rode bieten
200 gr aardappelen
30 gr boter
4 appels (bv Jona gold)
125 gr geitenkaas
75 gr gehakte walnoten
1 el honing
1 sinaasappel
zout/peper
« Terug naar: Recepten