Informatie

Hoofdingrediënt:
Paksoi-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer

Bereidingswijze :

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Maak de paksoi schoon en snijd de struiken in smalle reepjes. Snijd het vlees in blokjes. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 5 min bruin. Voeg de paksoi toe en bak hem al omscheppend 4-5 min mee. Breng op smaak met de sojasaus, komijn, peper en zout. Verdeel de mie over de kommen en schep het vlees met de paksoi erop. Schenk de chilisaus op de mie en bestrooi met de gebakken uitjes.

Ingrediënten:

300 g mienestjes
2 paksoi
250 gram varkensreepjes
2 el zonnebloemolie
2 el sojasaus
2 tl gemalen komijn
8 el zoete Chilisaus
50 g gebakken uitjes

Tip: varkensvlees kan worden vervangen door Tofu roerbak fijn of pittig gekruid. 




« Terug naar: Recepten