salade met chioggia bieten
Informatie
Hoofdingrediënt:
Rode biet-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Rode biet
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
bereidingswijze:
Scheur of snijd de sla in niet te kleine stukjes , snijd de tomaten in parten . Snijd de biet met een scherp mes in hele dunne plakken en vervolgens in reepjes . Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie lichtbruin . Meng de olie met het citroensap , breng op smaak met zout en peper . Meng de sla ,stukjes rode ui of sjalot , bieten en tomaten met de dressing.
Ingrediënten:
1/2 kropsla
2 chioggia bieten
10 cherry tomaten
4 el.pijnboompitten
2 el. fijngehakte rode ui of sjalot
6 el. olie
4 el. citroensap
verse peper en zout
« Terug naar: Recepten