Sandwich met rode eikenbladsla
Informatie
Hoofdingrediënt:
Eikenbladsla-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Eikenbladsla
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Lente, Zomer
Bereidingswijze:
Rooster de sneetjes brood en was de sla. Meng de Griekse yoghurt met de mierikswortel pasta en het sap van de citroen. Breng het mengsel op smaak met peper en zout, brokkel de gerookte forelfilet en roer deze eronder. Leg op het eerste sneetje brood royaal de sla, leg hier een sneetje brood op en doe hier de in schrijven gesneden bieten op, dan het forelmengsel en dan nog een sneetje brood.Ingrediënten voor 4 pers:
12 sneetjes casino brood
8 blaadjes eikenbladsla
1 gekookte gele biet
2 el Griekse yoghurt
1 el mierikswortel pasta
1 citroen
4 gerookte forelfilet
zout / peper
Tips:
-Super lunchgerecht
-Doe bieslook of dille door het forelmengsel
« Terug naar: Recepten