Savooie kool met pasta
Informatie
Hoofdingrediënt:
Savooiekool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Savooie kool
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Wok de vleesreepjes met de gehakte knoflook en tijm. Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Was de kool, verwijder de harde nerven en snijd deze in reepjes. Laat deze ca. 5 minuten stoven in een ketel met een bodempje water. Giet de kool af en doe deze bij het vlees. Wok het geheel nog ca. 5 minuten. Doe de pasta er door heen en breng het op smaak met zout en peper. Schenk vervolgens de room erbij en strook de Parmezaanse kaas erover.Ingrediënten voor 4 pers.:
500 g vleesreepjes
500 g pasta
1 savooiekool
2 tn knoflook
2 el tijm
250 g kookroom
125 geraspte Parmezaanse kaas
2 el olijfolie
zout / peper
Tip: ook lekker met geroosterde pijnboompitten
« Terug naar: Recepten