Savooiekool met pasta
Informatie
Hoofdingrediënt:
Savooiekool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter
bereidingswijze:
Fruit het gesnipperde uitje en de fijn gehakte knoflook aan in de verhitte olie. Verwijder de buitenste bladeren van de kool en de stronk. snij de kool in fijne repen en wok deze mee. Schenk de room erbij en breng op smaak met zout, peper en tijm. Roer er de afgekookte penne of andere pasta door en verkruimel de mozzarella er overheen.
Ingrediënten:
1 savooikool
500 gr penne
2 tn knoflook
1 rode ui
1 el tijm
1 dl room
1 bol mozzarella
1 el olijfolie
zout/peper
tip:
Lekker met bv een stukje zalm
« Terug naar: Recepten