Schorseneer curry
Schorseneer curry

Informatie

Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

bereidingswijze:

De schorseneren schillen (vergeet de handschoenen niet) snij ze in ca. 5mm dikke stukken. Verhit de olie en boter voeg de schorseneren en de gewassen en gesneden preiringen toe . Doe de suiker, kerriepoeder, zout en peper erbij en blus af met de kokosmelk. Laat het geheel 8-10 minuten pruttelen totdat de schorseneren beetgaar zijn. Als de saus te dik wordt iets witte wijn toevoegen

ingrediënten:

500 gr schorseneren

2      st prei

30    gr boter

1 el       olie

2 tl        kerriepoeder

50 ml   witte wijn

2 el       gehakte koriander

2 el       gehakte peterselie

1 tl        suiker

              zout/peper

tip: serveren met rijst en kalkoenreepjes


« Terug naar: Recepten