Schorseneer curry
Informatie
Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
bereidingswijze:
De schorseneren schillen (vergeet de handschoenen niet) snij ze in ca. 5mm dikke stukken. Verhit de olie en boter voeg de schorseneren en de gewassen en gesneden preiringen toe . Doe de suiker, kerriepoeder, zout en peper erbij en blus af met de kokosmelk. Laat het geheel 8-10 minuten pruttelen totdat de schorseneren beetgaar zijn. Als de saus te dik wordt iets witte wijn toevoegen
ingrediënten:
500 gr schorseneren
2 st prei
30 gr boter
1 el olie
2 tl kerriepoeder
50 ml witte wijn
2 el gehakte koriander
2 el gehakte peterselie
1 tl suiker
zout/peper
tip: serveren met rijst en kalkoenreepjes
« Terug naar: Recepten