Schorseneren gegratineerd
Informatie
Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Schorseneren
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Boen de schorseneren schoon en schil ze onder stromend koud water (beste met latex handschoenen). Zodra ze geschild zijn leg je ze in water met citroen sap of azijn. Snijd de schorseneren in stukken van zo'n 5 cm en kook ze in ca. 10 minuten beetgaar.
Meng de room met de kaas en kruiden, leg de schorseneren in een ingevette ovenvaste schaal en schenk hier het roommengsel over en zet deze dan in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ca. 15 minuten.
Ingrediënten:
800 g schorseneren
125 g kookroom
100 g geraspte parmezaanse kaas
zout/peper/nootmuskaat
Tip: lekker met gekookte aardappelen en bv beenham
« Terug naar: Recepten