Schorseneren op Vlaamse wijze
Informatie
Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Schorseneren
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Lente, Winter
Bereidingswijze:
Schil de schorseneren (het beste met latex handschoenen i.v.m. plakken) en leg ze in citroen- of azijnwater. Kook de schorseneren in ca. 10 minuten beetgaar. Kook de eieren en hak ze fijn. Giet de schorseneren af en verdeel ze over de borden. Garneer de schorseneren met de eieren, peterselie en een beetje nootmuskaat. Breng het op smaak met zout en peper.Ingrediënten voor 4 pers.:
1 kg schorseneren
½ citroen
4 eieren
2 el gehakte peterselie
zout / peper / nootmuskaat
Variatietip: serveer er gekookte aardappelen, gegrilde achterham en gesmolten boter bij.
« Terug naar: Recepten