Informatie
1
krop sla
slasaus of zelfgemaakte dressing met azijn mosterd en honing, zout en peper
Voor de uien saus:
3 uien in dunnen ringen
Glaasje Melk/geitenmelk of plantaardige melk
2 eetlepels bloem/arrow root
Peper
en zout
Tip: Serveer met gekookte aardappelen lekker om de sla de aardappelen en de uiensaus door elkaar te mengen
De saus kan op dezelfde manier met spekjes gemaakt worden.
Maak de sla schoon en scheur de grote bladeren in kleinere stukken. Overgiet de sla met de slasaus of de zelfgemaakte dressing. Laat de sla een uur voor serveren staan zodat de smaken in kunnen trekken
Bak de uien in dunne ringen mooi goudbruin.
Meng de melk en de bloem in een glaasje en meng dit met de gebakken uien in de
pan. Als het de binding begint voeg dan nog wat water of melk toe. Op smaak
maken met peper of zout.
« Terug naar: Recepten