Informatie
Hoofdingrediënt:
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Ingrediënten
· Aardappels
· Knoflook
· Rozemarijn
· Tijm
Krokant gebakken aardappeltjes uit de oven met lekker veel kruiden.
- 1 kg aardappels
- 6 el olijfolie
- 2 tl paprikapoeder
- 3-4 takjes tijm
- 3-4 knoflookteentjes knoflookpoeder
- 2 takjes rozemarijn
- 0,25 tl chilipoeder
- snuf zout en peper
- Was de aardappeltjes en kook ze daarna voor totdat ze zacht zijn in 10-15 minuten.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Leg de aardappels op de bakplaat en druk ze met de onderkant van een glas plat.
- Meng in een schaaltje de kruiden en de olie goed door elkaar.
- Bestrijk de aardappels met kruidenolie.
- Bak de aardappels in de oven krokant in ongeveer 20-35 minuten.
« Terug naar: Recepten