Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

· Aardappels
· Knoflook
· Rozemarijn
· Tijm

Krokant gebakken aardappeltjes uit de oven met lekker veel kruiden.


  • 1 kg aardappels
  • 6 el olijfolie
  • 2 tl paprikapoeder
  • 3-4 takjes tijm
  • 3-4 knoflookteentjes knoflookpoeder
  • 2 takjes rozemarijn
  • 0,25 tl chilipoeder
  • snuf zout en peper
  • Was de aardappeltjes en kook ze daarna voor totdat ze zacht zijn in 10-15 minuten.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Leg de aardappels op de bakplaat en druk ze met de onderkant van een glas plat.
  • Meng in een schaaltje de kruiden en de olie goed door elkaar.
  • Bestrijk de aardappels met kruidenolie.
  • Bak de aardappels in de oven krokant in ongeveer 20-35 minuten.


« Terug naar: Recepten