Snijbonensoep
Informatie
Hoofdingrediënt:
Snijbonen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Snijboon
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Laat de halskarbonades trekken in de bouillon en voeg de in blokjes gesneden aardappel toe.
Snijd de prei in fijne ringen en de snijbonen in fijne slierten. Voeg de prei en snijbonen toe aan de bouillon.
Laat het geheel zo'n 30 minuten trekken en je hebt een gezonde maaltijd soep.
Tip: Lekker met roggebrood met mosterd en katenspek
Ingrediënten voor 4 pers:
250 gram aardappelen 500 gram snijbonen 2 st prei 2 halskarbonades
|
« Terug naar: Recepten