Spinazie omelet
Spinazie omelet

Informatie

Hoofdingrediënt:
Spinazie-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer

Bereidingswijze:

 

Was de spinazie en verwarm deze met het aanhangend vocht in de wok of koekenpan met zout en peper totdat de spinazie is geslonken. Klop de eieren los met de melk of room, breng op smaak met zout en peper  en bak in de boter 4 omeletten. Leg de spinazie op de omelet en vouw deze dicht.


Ingrediënten:

 

1 kg     spinazie

8           eieren

100 ml melk of room

40 gr     boter

              zout,peper

Tip : je kunt er eventueel nog kaas over strooien

lekker als lunch met een snee brood !


« Terug naar: Recepten