Spinaziesoep
Informatie
Hoofdingrediënt:
Spinazie-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Spinazie
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Lente
Bereidingswijze:
Fruit de fijn gesnipperde ui aan in de boter en voeg de gehakte knoflook toe. Blus af met de bouillon als deze kookt voeg je voor ca. 4 minuten de grof gehakte spinazie toe. Pureer het geheel met de staafmixer en voeg voor het serveren de zalm en crème fraîche toe.
Ingrediënten:
40 g boter
400 g spinazie
1 ui
1 tn knoflook
1 l bouillon
125 g crème fraîche
40 g zalmsnippers
Serveertip: snijd het kopje van een hard broodbolletje, duw het wit van het brood plat en schep hier de soep in.
« Terug naar: Recepten