Spitskool met farfalle (met vlinderpasta)
Informatie
Hoofdingrediënt:
Spitskool-GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Spitskool
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Fruit de uienblokjes en fijn gehakte knoflook aan in de olie en voeg de kalkoenblokjes toe. Voeg na 5 minuten de fijn gesneden spitskool toe en breng deze op smaak met zout/peper/oregano. Doe de deksel op de pan en laat het zo’n 5 minuten smoren. Voeg vervolgens de gescheurde mozzarella en de in reepjes gesneden zongedroogd tomaten toe. Meng het geheel met de farfalle, die bereid is zoals op de verpakking staat aangegeven.
Ingrediënten voor 4 pers:
300 g farfalle
500 g kalkoenfilet blokjes
2 rode uien
2 tn knoflook
1 spitskool
2 tl oregano
1 el basilicum
150 g zongedroogde tomaten
125 g mozzarella
1 el olijfolie
zout / peper
« Terug naar: Recepten