Stevige eikenbladsalade
Informatie
Hoofdingrediënt:
Eikenbladsla-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Rode eikenbladsla
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Was de sla en scheur deze in grove stukken. Meng alle ingrediënten voor de dressing en schenk deze over de sla. Brokkel hier de kaas in en meng de walnoten eronder.
Ingrediënten voor 4 personen:
1 krop rode eikenbladsla
1 peer, in blokjes gesneden
100 g gorgonzola
75 g walnoten
Dressing:
4 el olijfolie
2 tl mosterd
1 el citroensap
Zout/peper
Tip: Serveer hier een biefstuk bij met gebakken aardappelschijfjes.
« Terug naar: Recepten