Stevige eikenbladsalade
Stevige eikenbladsalade

Informatie

Hoofdingrediënt:
Eikenbladsla-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Rode eikenbladsla
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:
Was de sla en scheur deze in grove stukken. Meng alle ingrediënten voor de dressing en schenk deze over de sla. Brokkel hier de kaas in en meng de walnoten eronder. 

Ingrediënten voor 4 personen:
1 krop rode eikenbladsla
1 peer, in blokjes gesneden
100 g gorgonzola
75 g walnoten

Dressing:
4 el olijfolie
2 tl mosterd
1 el citroensap
Zout/peper

Tip: Serveer hier een biefstuk bij met gebakken aardappelschijfjes.



« Terug naar: Recepten