Verfrissend soepje
Informatie
Hoofdingrediënt:
Veldsla
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Veldsla
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer
Bereidingswijze:
Fruit het gesnipperd uitje aan in de olijfolie, voeg vervolgens de gewassen veldsla en de in blokjes gesneden komkommer toe (verwijder de zaadlijsten uit de komkommer). Schenk de bouillon erbij en laat het soepje ca. 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Doe op het laatst de roomkaas erbij en pureer het geheel met de staafmixer.
Ingrediënten:
150g veldsla
1 ui
1 komkommer
1el olijfolie
1l bouillon
100g roomkaas
! Doe als garnering wat komkommerblokjes en veldsla voor het serveren toevoegen.
Lekker met bv wat knoflookbrood
« Terug naar: Recepten