Visgarnituur
Visgarnituur

Informatie

Hoofdingrediënt:
Bospeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Bospeen
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Schil de wortels en snijd deze in dunne reepjes. Was ook de prei en snijd deze in reepjes. Smoor de wortels en de prei in de boter en blus het af met de witte wijn en het citroensap. Als de groente beetgaar is deze op smaak brengen met de mosterd, zout en peper. Roer voor het serveren de crème fraîche eronder en verwarm het geheel. 

Ingrediënten voor 4 personen:

winterpeen
2 staven prei
125 g crème fraîche
1 el citroensap
1 el witte wijn
1 el mosterd
30g boter
zout / peper 

Tip: perfecte groente garnituur voor bij vis


« Terug naar: Recepten