Vispakketje met venkel
Informatie
Hoofdingrediënt:
Venkel-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Venkel
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst
Bereidingswijze:
Snijd de venkel en rode ui in dunne schijven. Leg 4 stukken folie op tafel en verdeel hierop de in dunne schijven gesneden venkel en rode ui. Op de groente leg je de visfilets die je op smaak hebt gebracht met wat zout en peper. Verdeel de boter over de porties en besprenkel de vis met citroen en witte wijn. Vouw de folie dicht tot er een pakketje is ontstaan en leg de pakketjes op de bakplaat. Zet ze ca. 15 minuten op 175 graden in een voorverwarmde oven.
Tips:
- Ook geschikt voor op de barbecue
- Serveer hier een salade en gekookte krieltjes bij
Ingrediënten:
4 stuks roodbaars filet
1 dikke rode ui
2 venkelknollen
50 gram boter
1 citroen
zout / peper
aluminiumfoli
« Terug naar: Recepten