Visserslunch
Visserslunch

Informatie

Hoofdingrediënt:
Rode kool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Rode kool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Snijd de rodekool in fijne reepjes en meng hier de cranberry's en rozijnen onder. Meng alle ingrediënten voor de dressing en roer deze onder de rodekool.

Snijd de broodjes doormidden en besmeer deze met de remouladesaus. Doe hierop de rodekool salade en de kibbeling.

Ingrediënten voor 4 personen:
350 g rodekool
30 g gedroogde cranberry's
2 el rozijnen
500 g kibbeling of vissticks
4 broodjes

Dressing:
3 el olie
1 el rode wijnazijn
2 el honing
1 tl mosterd
zout/peper
40 g remouladesaus

Tip: deze salade is ook heerlijk zonder remouladesaus en broodjes.


« Terug naar: Recepten