Visserslunch
Informatie
Hoofdingrediënt:
Rode kool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Rode kool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Snijd de rodekool in fijne reepjes en meng hier de cranberry's en rozijnen onder. Meng alle ingrediënten voor de dressing en roer deze onder de rodekool.
Snijd de broodjes doormidden en besmeer deze met de remouladesaus. Doe hierop de rodekool salade en de kibbeling.
Ingrediënten
voor 4 personen:
350 g rodekool
30 g gedroogde cranberry's
2 el rozijnen
500 g kibbeling of vissticks
4 broodjes
Dressing:
3 el olie
1 el rode wijnazijn
2 el honing
1 tl mosterd
zout/peper
40 g remouladesaus
Tip: deze salade is ook heerlijk zonder
remouladesaus en broodjes.
« Terug naar: Recepten