Informatie
Snijd de
appel in dunne plakjes en de uien in halve ringen. Snijd de druiven 1x door.
Maak van de
azijn, olie, mosterd, tijm, zout en peper een dressing.
Leg de
plakken geiten kaas op een schijfje brood en doe hierover de honing bak dit af
in een voorverwarmde oven van 200 graden in ca 10 minuten.
Verdeel de
gewassen eikenbladsla over de borden. Meng de appel, druiven, ui en walnoten
door elkaar en verdeel over de sla. Besprenkel de dressing over de salade en leg als laatste de geitenkaas boven op de
salade.
! Lekker als maaltijdsalade of als voorgerecht.
Ingrediënten:
- 1 krop eikenbladsla
- 150 gram geitenkaas
- 1 kleine ui
- 60 gram walnoten
- blauwe druiven
- 1 appel
- 1 el azijn
- 6 el olie
- 1 tl mosterd
- 1
mespunt tijm
- peper/zout
- 2 el honing
« Terug naar: Recepten