Winterasperges
Informatie
Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Schorseneren
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Lente, Winter
Bereidingswijze:
Schil de schorseneren (doe latex handschoenen aan i.v.m. het plakken van het sap) en leg ze in citroen- of azijnwater. Kook de schorseneren in ca. 10 minuten beetgaar. Leg de schorseneren daarna in een beboterde ovenschaal. Klop de room met de kaas en de kruiden los en schenk dit over de schorseneren. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 20 graden voor ca. 20 minuten.Ingrediënten voor 4 pers.:
1 kg schorseneren
½ citroen of azijn
150 ml kookroom
75 g geraspte kaas
zout/peper/nootmuskaat
Tip: serveren met
gekookte aardappelen en een varkenshaasje
Bereidingstip: schil de schorseneren
onder stromend water of in een bak met ruim water
« Terug naar: Recepten