Witlof schuitje
Informatie
Hoofdingrediënt:
Witlof-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Hapjes
Groenten:
Witlof
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Lente, Winter
Bereidingswijze:
Snijd de onderkant van de witlof en haal de bladeren los (gebruik alleen de stevige bladeren). Snij de gerookte zalm in reepjes en meng deze met de bieslook en het fijn gehakte sjalotje. Meng alle ingrediënten voor de dressing. Vul de witlofblaadjes met het zalmmengsel en besprenkel een beetje dressing hierover.
Ingrediënten:
3 stronken witlof
100 g gerookte zalm
1 sjalotje
1 el fijn gehakte bieslook
Dressing:
2 el ketjap manis
2 el witte wijn azijn
1 el citroensap
Peper
Tip: leuk als amuse hapje
« Terug naar: Recepten