Witte kool shoarma
Witte kool shoarma

Informatie

Hoofdingrediënt:
Witte kool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Witte kool
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gemakkelijk
Seizoen:
Lente, Winter

Bereidingswijze:

Plak 2 plakjes ontdooide bladerdeeg op elkaar met een beetje water. Bestrijk de bovenkant met een losgeklopt eigeel en strooi er eventueel wat zeezout over. Bak het bladerdeeg af zoals het op de verpakking staat aangegeven. Fruit de gesnipperde ui aan in de olie en voeg het vlees toe. Doe er na 3 minuten ook de fijn gesneden witte kool bij en bak dit nog ca. 5 minuten mee. Breng het op smaak met zout en peper. Als het bladerdeeg uit de oven komt snijd je dit in de lange weg door. Schep hier het shoarmamengsel in en eet smakelijk!   

Ingrediënten voor 4 personen:

8 plakjes bladerdeeg
300 g witte kool
500 g shoarma vleesreepjes
2 uien
2 el olijfolie
zout / peper


Tip: serveer er eventueel ijsbergsla bij en natuurlijk knoflooksaus


« Terug naar: Recepten