Wortel-koolrabischotel
Informatie
Hoofdingrediënt:
Bospeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Bospeen
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Lente
Bereidingswijze:
Snijd de schoon gemaakte groenten en aardappelen in schijven. Kook de aardappelen met zout en de gehakte knoflook. Voeg na ca. 10 minuten koken de groente toe. Giet alles af zodra het beetgaar is en doe de aardappelen en groenten in een beboterde ovenvaste schaal. Breng het gerecht op smaak met peper en strooi er geraspte kaas over. Zet de schotel ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Ingrediënten:
2 wortelen
2 koolrabi's
8 aardappels
(vastkokend)
2 tn knoflook
400 ml kookroom
125 g geraspte kaas
zout/peper
« Terug naar: Recepten