Wortelburger
Informatie
Hoofdingrediënt:
Winterpeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil en rasp de wortelen. Roer hier vervolgens
de losgeklopte eieren en de overige ingrediënten onder. Breng het op smaak
met zout en peper. Vorm er burgers van en bak deze in de olie. De wortelburger
is geschikt als vegetarisch gerecht, maar ook als lunch of borrelgarnituur.
Ingrediënten:
2 dikke wortels
2 eieren
50 g havervlokken
1 el grove mosterd
1 tl paprikapoeder
1 el bloem
peper en zout
olie
« Terug naar: Recepten