Wortelpuree
Informatie
Hoofdingrediënt:
Winterpeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil de wortelen, snij deze in kleine stukken en
kook deze. Als de wortelen gaar zijn afgieten en met een pureestamper pureren.
Voeg de honing, schilrasp van 1 citroen, kerriepoeder, suiker en gesmolten
boter toe. Schenk de bouillon erbij tot de gewenste dikte. Warm alles goed door
en roer er de gehakte koriander door, breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten:
600 g wortel
1 el honing
1 citroen
1 el kerriepoeder
50 ml kippenbouillon
1 tl suiker
50 g boter
1 el gehakte koriander
peper en zout
Tip: lekker met rijst en een kipkrokant
« Terug naar: Recepten