Wortelpuree
Wortelpuree

Informatie

Hoofdingrediënt:
Winterpeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Bereidingswijze: 

Schil de wortelen, snij deze in kleine stukken en kook deze. Als de wortelen gaar zijn afgieten en met een pureestamper pureren. Voeg de honing, schilrasp van 1 citroen, kerriepoeder, suiker en gesmolten boter toe. Schenk de bouillon erbij tot de gewenste dikte. Warm alles goed door en roer er de gehakte koriander door, breng op smaak met peper en zout.

Ingrediënten:

600 g wortel
1 el honing
1 citroen
1 el kerriepoeder
50 ml kippenbouillon
1 tl suiker
50 g boter
1 el gehakte koriander
peper en zout

Tip: lekker met rijst en een kipkrokant 


« Terug naar: Recepten