Informatie
bereidingswijze:
Klop de slagroom stijf met de suiker en zet in de koelkast.Pureer de yacon met het water en honing in de blender tot een sap ontstaat.Week 5 blaadjes gelatine in koud water.Verwarm de yacon puree licht en voeg wanneer warm genoeg de gelatine toe.Haal de pan van het vuur en zet deze in koud (ijs)water.Wanneer de massa 'hangend' begint te worden de slagroom erdoor spatelen.Doe de bavarois in de gewenste vorm en laat gedurende 4 uur opstijven.Week 2 blaadjes gelatine.Verwarm het perensap en voeg hier de gelatine aan toe.Haal de pan van het vuur. Wanneer het sap koud is giet je dit over de bavarois.
ingrediënten:
375 g yacon
125 ml water
70 g honing
5 blaadjes gelatine
500 ml slagroom
50 g suiker
200 ml perensap
2 blaadjes gelatine
« Terug naar: Recepten