Yacon carpaccio
Yacon carpaccio

Informatie

Hoofdingrediënt:
Yacon-BIO-los
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Schil de yacon en snij in dunne schijven (evt. met de kaasschaaf). Verdeel de schijven over de borden. Meng alle ingrediënten voor de dressing en sprenkel deze over de yaconschijven. Bruineer de amandelschijven in een pan en strooi deze als garnering met de Parmezaanse kaas over de yacon schijven.

Ingrediënten:

100 g yacon
2 el geraspte Parmezaanse kaas
1 el amandelschilfers

Dressing:
1 el olijfolie
sap van 1 limoen
1 tl honing
1 el gehakte peterselie
peper en zout


Tip: Geschikt als voorgerecht maar je kunt dit ook als salade maken bij een lekker stuk gegrild vlees.


« Terug naar: Recepten