Informatie

Hoofdingrediënt:
yacon-BIO
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Gelegenheid:
Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Winter

Ingrediënten

· Yacon
· Ruccola
· Pijnboompitten

  • 2 knolletjes Yacon
  • Rucola 75 gram
  • Pijnboompitjes
  • Stukje grana padano kaas
  • Balsamico siroop
  • Peper en zout
  1. Rooster de pijnboompitjes mooi bruin in olijfolie
  2. Schil de Yacon en snij in flinterdunne plakjes met een dunschiller of mandoline
  3. Leg direct in citroenwater omverkleuring tegen te gaan
  4. Verdeel de yacon plakjes (even water afschudden) mooi over het bord
  5. Leg een beetje rucola op het bord
  6. Voeg de pijnboompitjes toe
  7. Rasp de grana padano kaas er overheen
  8. Voeg wat olijfolie toe
  9. Voeg de balsamicosiroop toe

Variatietips:

voeg spekjes of croutons toe voor extra bite. Wat tijm en basilicum is ook erg lekker!



« Terug naar: Recepten