Informatie
Hoofdingrediënt:
yacon-BIO
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Gelegenheid:
Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Winter
Ingrediënten
· Yacon
· Ruccola
· Pijnboompitten
- 2 knolletjes Yacon
- Rucola 75 gram
- Pijnboompitjes
- Stukje grana padano kaas
- Balsamico siroop
- Peper en zout
- Rooster de pijnboompitjes mooi bruin in olijfolie
- Schil de Yacon en snij in flinterdunne plakjes met een dunschiller of mandoline
- Leg direct in citroenwater omverkleuring tegen te gaan
- Verdeel de yacon plakjes (even water afschudden) mooi over het bord
- Leg een beetje rucola op het bord
- Voeg de pijnboompitjes toe
- Rasp de grana padano kaas er overheen
- Voeg wat olijfolie toe
- Voeg de balsamicosiroop toe
Variatietips:
voeg spekjes of croutons toe voor extra bite. Wat tijm en basilicum is ook erg lekker!
« Terug naar: Recepten