Yaconpizza
Informatie
Hoofdingrediënt:
Yacon-BIO-los
Personen:
Categorie:
Voorgerecht, Lunch, Hapjes
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil de yacon en snij deze in dunne plakken. Verhit de olie in een pan en leg de yacon schijven dakpansgewijs in de pan als een pizza bodem. Bak dit 5 minuten op een laag vuur. Leg hierop de in schijven gesneden tomaten en champignonplakjes. Breng op smaak met zout/peper en de oregano strooi de kaas erover. Breek het ei erboven, doe een deksel op de pan voor zo’n 5 minuten. Serveer de pizza op een plank en snij hem in punten.
Ingrediënten:
400 g yacon
2 tomaten
50 g champignons
2 eieren
50 g geraspte kaas
1 tl oregano
1 el olijfolie
peper en zout
Tip: lekker als lunch of borrelhap
« Terug naar: Recepten