Informatie
Hoofdingrediënt:
Zoete aardappel - BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk
Seizoen:
Lente
Bereidingswijze:
Blancheer de raapstelen en giet het water af. Laat de raapstelen goed uitlekken en snij in grove stukken.
Leg de zoete aardappels of de BBQ. Rooster ze totdat ze bijna
zwart zijn aan alle kanten. Haal ze van het vuur en snij doormidden. Haal met
een lepel het binnenste uit de aardappel en prak/blender samen met de olijfolie.
Meng de raapstelen door de zoete aardappel puree. Voeg zout en peper toe naar
smaak.
Ingredienten:
500gr zoete aardappel
300gr. raapsteel
50gr. olijfolie
zout en peper op smaak
« Terug naar: Recepten