Zomerse spitskoolsalade (Icam salade)
Zomerse spitskoolsalade (Icam salade)

Informatie

Hoofdingrediënt:
Spitskool-GB
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Spitskool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Zomer

Bereidingswijze:

Pak een grote slakom en maak hierin de dressing. Snij de kool in kwarten en verwijder de kern. Snij de kool in dunne reepjes en doe in de kom. Voeg de overige ingrediënten toe en meng door.

Ingrediënten:

1 spitskool
4 perziken (ontpit en in grove stukken gesneden)
4 nectarines (ontpit en in grove stukken gesneden)
200 gr. rozijnen
200 gr. pinda's

Dressing:

2 tl zout
2 el mosterd
4 el extra virgin olijfolie
2 el honing
1 tl kerrie.

« Terug naar: Recepten